dilluns, 18 de març del 2013

Autodefensa de dones, Cicle Violeta del 22 de març



En aquesta jornada del Cicle Violeta, la Karin Konkle ens presentarà el seu llibre “¿Estás segura” i després ens farà un taller pràctic d’autodefensa de dones. Hi haurà servei de bar i tapes, així que us animem a quedar-vos una estona després del taller. L’acte és obert al públic femení i masculí.


Aprendrem quins són les eines d’autodefensa de les dones, que ens permeten protegir-nos i viure amb seguretat. La calma, la intuïció, l’autoestima, l’autoconeixement, la consciència de l’espai, la percepció, la força física,... I ho farem en base a tres punts clau:
  • Una perspectiva de gènere: ens permet saber on hi ha perill per a nosaltres i quin tipus de perill és. Aleshores podem evitar el perill o prendre mesures per combatre’l. 
  •  Un treball amb la ment i el cos: treballem amb la gestió de les emocions i la tensió o l’adrenalina per a aplicar millor els nostres coneixements en una situació real. 
  • Un treball amb la comunicació verbal, no verbal, i l’espai personal: amb aquestes eines, podem gestionar les situacions de perill perquè no s’esdevinguin situacions de violència física. 
Karin Konkle és llicenciada en Estudis de Gènere (Women’s Studies) per la Universitat de Columbia (Nova York). És professora d’arts marcials i d’autodefensa per a dones.






Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada