dimarts, 15 de gener del 2013

La muntanya té nom de dona


Aquest divendres passem "Encordades", una pel·lícula de Gerard Montero, on hi participen Carme Romeu, Eli Vergés, Mònica Verge, Ester Sabadell i Helena Alemán, alpinistes i escaladores que pertanyen a diferents generacions, però comparteixen una mateixa passió: la muntanya. A través del documental, aquestes cinc protagonistes expliquen en primera persona les seves experiències. A partir d’aquestes cinc veus, el film viatja a través del temps per mostrar l’evolució de la dona en el món de l'alpinisme català.
El projecte, però, va més enllà: neix amb l’objectiu de reflectir el paper de les dones en la societat i, alhora, mostra com les dones han aconseguit superar les adversitats, tan socials com tècniques, al llarg del temps.
A més, comptarem amb la presència d'Ester Sabadell, alpinista catalana amb diversos 8.000 a l'esquena i ex-membre de l'equip de "Al filo de lo imposible" que ens parlarà de la seva experiència com a dona que ha fet de la muntanya la seva vida.
Per si voleu consultar més informació sobre la pel·lícula o la ponent aquí us deixem alguns links d'interès:
                      Ester Sabadell, Elisabeth Vergés i Helena Alemán, protagonistes del documental.

Aquest divendres 18 de gener, el Cicle Violeta començarà a les 19:30h al local de l'A.E.G. Conxita Busquets, al C/. Santiago Russinyol, 8-10 a El Prat de Llobregat.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada