dimecres, 17 de setembre del 2014

Presentació Pikara magazine


Cicle Violeta torna a agafar embranzida per encetar una nova temporada en un nou espai: el Casal Okupat i Autogestionat La Llavor. I comencem fortes: 

Aquest dissabte 20 de setembre a les 18h xerrarem amb la directora de la revista on-line Pikara Magazine, June Fernández, que aprofitant la sortida del segon número en paper, vindrà a presentar-nos aquest projecte i a compartir amb nosaltres un col·loqui feminista.

Com ella mateixa es descriu, June és periodista, activista feminista i antirracista, entre altres -istes. Ha treballat per mitjans generalistes (El País) i especialitzats (Frida, Emakunde...). Precaritzada i cremada, va fracassar en l'intent de descansar de l'anomenat periodisme actiu. Pikara Magazine fou el resultat del síndrome d'abstinència. Actualment es poden trobar articles seus en el diari Diagonal, on té el blog Mari Kazetari (periodismo de gafas violeta).

Per si voleu donar-hi un cop d'ull... val molt la pena!!
http://www.pikaramagazine.com/
https://www.diagonalperiodico.net/blogs/june



A més, després del col·loqui hi haurà kafeta feminista i autèntics crêpes bretons, vegans i no vegans... I alguna sorpreseta més... 


C/. Arquitecte Moragas, 2 (al costat de la Renfe i del parc Fondo d'en Peixo), al Prat de Llobregat.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada